Utbud

Julbuffé

Edens festvåning har till juletid dekorerats med varma röda och gröna färger som tillsammans med glittrande silverljusstakar sprider ljus och värme i julens tecken. Här finner ni julens läckerheter som vårt duktiga köksteam levererar till lunch och kväll.

Minnesstunder

Vi erbjuder en minnesstund i sober, klassisk miljö med högt i tak. För oss är det viktigt att både lokal, menyval och servering motsvarar en fin stund med nära och kära. En kär tanke är att bjuda på den mat er kära tyckte om.
Kanske var det en särskild efterrätt eller tårta som var en favorit?

Ni kan välja från våra färdiga menyer eller om ni vill att den ska vara mera personlig skapar vi efter ert önskemål.
I menyerna så ingår personal som tar hand om dukning och servering. Ni väljer själv om ni vill ha kontakten direkt med oss eller om ni vill att begravningsbyrån kontaktar oss.

 

Fest & bankett

Vi har gedigen och flerårig erfarenhet att arrangera fester och events för både mindre och större grupper. Enligt dina önskemål utformar vi lokalen enligt din/era önskemål. Under åren har vi haft förmånen att arrangera t.ex jubileumsfester för privatperson och företag , aktieträffar och premiärer. Vi har även ordnat fester med olika teman från Disco Fever, Glitter & glamour, Schlager och från filmens värld.

Vi jobbar med produktionsbolag som kan leverera förslag till er middag. Från trubadur till show och dansmusik.

 

Bröllop

I vår Festvåning finns de bästa förutsättningarna för fantastiska middagsarrangemang som t.ex. bröllopsmiddagar,jubileumsmiddagar eller andra högtidstillfällen som firas med stil. Vi ordnar eleganta middagar sittandes vid runda bord men även stående mingelarrangemang. Lokalen kan indelas och skärmas av för dans, bar och t.ex barnhörna. Tack vare lokalens stora ytor, högt i tak och möjligheten till egen anpassning av lokalen ger du festen en egen personlig prägel och karaktär.

Varje tillfälle är för oss helt unikt, så planering och upplägg för varje arrangemang sker tillsammans med vår bankettansvarige.

 

Mässor & Events

Arrangemang av olika kundevent och minimässor har vi producerat genom åren. Allt ifrån produktlanseringar och workshops till internationella kundträffar. Lokalen är väl anpassad för olika sitt- och bordsgrupperingar, teknikalternativ till föreläsare/moderator, placering av scen, möjlighet till avskärmad plats i lokalen för produktpresentationer och upphängning på flera väggar.

 

Frukostmöte

Vi arrangerar gärna frukostmöten i vår Eventlokal. Här sitter ni vid runda bord och avnjuter en läcker frukostbuffé samtidigt som ni tar del av ett spännande seminarium eller lyssnar till en intressant paneldebatt. I lokalen finns stor presentationsduk, talförstärkning med trådlösa mikrofoner eller headset.
Lokalen är centralt belägen mitt i Luleå centrum, nära till parkeringshus för deltagare till frukostmötet.

 

Modevisningar

Här kan byggas catwalks, scener, podium och belysa lokalen eller klä med vackra tyger med färgsättning därtill. Ingenting är omöjligt. Med nyskapande idéer, positiv inställning och framförhållning kan vi skapa häftiga modevisningar och event. Vi möblerar för 200 gäster med ståbord eller sittande i lokalen.